imagine Pensiunea Irina
17 camere
Date de contact:
Coltea Irina tel.0745086635
Ultima modificare: 29 Mai 2013
Localizare:
, Zarnesti
Site: www.turistinfo.ro
Pret ( /cam/noapte):
100 RONde la
Facilitati cazare
Loc de joaca pentru copiiBar de ziAcces la bucatarieFoisor in curteFrigiderGradina/CurteGratarInternet wirelessLivadaMasajTransport autoParcareAccesul cu animaleRestaurantSala de conferinteSala de meseSanie cu caiTerasaTeren de sportTV in living

Facilitati camere
Baie cu cadaBalconBaie cu dusBaie pe holIncalzire centralaInternetTelevizorUscator de par

Construita in 1993, fondata in 1995 in luna martie, este prima pensiune construita la Zarnesti, mentionam ca atunci cu exceptia cabanelor care sunt foarte cunoscute: Gura Raului, Curmatura, Plaiul Foii;si refugiilor care inca sunt, nu exista o alta pensiune in zona, find clasificata prin antrec la o*, clasificare care o data la 3 ani se reinnoia, Incepand cu anul 2007, potrivit art. 1 din legislatia turismului privind institutiile Turistice, a fost declarata institutie privata. Din data de 07. 11. 2011, este clasificata:corpul 1 la *, iar corpul 2 care este nou, si functioneaza doar din 2010, la **, prin Ministerul Dezvoltarii Regionale Si Turismului. Mentionam ca unitatea detine toata documentatia:pompieri, Autorizatie Sanitara De Functionare, Certificat Constatator eliberat de Registrul Comertului, Mediu, Sega, Contract cu apa, Curent, Firma de salubrizare Vectra, Contract Deratizare, etc. Putem oferi factura si bon. Incalzirea este pe lemne, centrala este marca Vigas pe gazeificare, care functioneaza 12 ore, fara oprire. Va punem la dispozitie ghid. Tasee pe care le puteti face din locatia noastra:la 12 Km puteti merge la Plaiul Foii. Prapastiile(cheile)zarnestiului, dupa care drumul va duce la cabana Curmatura. De aici se poate urca pe creasta:traseul pe Piatra Mica sau direct la refugiul ascutit, dupa care creasta:traseul Piatra Mare- Refugiul Vf. La om, de unde aveti doua variante, sau coborati pe lanturi spre Cerdacul Stanciului traseu care nu vi-l recomand fara ghid, Refugiul Spirlea, Muntele Tamas, Cabana Plaiul Foii, Zarnesti;sau celalalt traseu de la refugiul vf. La Om, coborati la refugiul Grind, la table, poiana Vladusca, satul Pestera, satul Magura(unde sa filmat emisiunea` Serviti Va Rog`), Zarnesti. Daca vreti sa ajungeti mai repede la Cabana Curmatura exista o scurtatura, de la fantana Lui Botorog prin Poiana Zanoaga, de unde de asemenea puteti urca la Cruce, si puteti cobora pe versantul sudic, pe doua lanturi usor de trecut si ajungeti tot la Curmatura. Mai puteti vizita un traseu de maximum 2 ore la Schitul Coltul chiliei, o Biserica foarte veche construita in stanca, de unde puteti urca pe celalalt versant cu popas la Refugiul Diana, marele grohotis. La intrarea in Orasul Zarnesti s-a deschis Rezervatia de ursi Liberty, recent, unde sunt adusi ursii din Predeal, Brasov, iar Rangerii de la Parcul National Piatra craiului, la niste preturi acceptabile, asigura transport si ghid la o serie de observatoare, unde cu un binoclu sau chiar pe viu puteti vedea:ursi, caprioare, vulpi, etc. 

Pensiunea Irina a fost botezata dupa numele proprietarei si au traditia indelungata a ospitalitatii. 

Pensiunea este foarte apropiata de munte si poate fi inchiriata in intregime. Cat despre bucataria traditionala, va putem spune ca este variata si pentru grosimea oricarui portofel. La Irina nu veti fi lasati fara date despre imprejurile si posibilitatile de a va consuma timpul asa cum va vrea mintea si trupul. Va asteptam cu drag! 

MAI MULTE IMAGINI CU PENSIUNEA IRINA

0 din 0 vizitatori recomanda aceasta pensiune. Recomandarea dvs? DA | NU
Comentarii (0) | Trimite eMail | Detalii

COMENTARII DESPRE PENSIUNEA IRINA

Nu exista nici un comentariu despre acest articol

PAREREA DVS. DESPRE PENSIUNEA IRINA

Click aici pentru a adauga un comentariu!