imagine Cristina
9 camere
Date de contact:
0726331333/0723022255
Ultima modificare: 10 Sep 2009
Localizare:
, Rasnov
Site: www.pensiuneacristinarasnov.ro
Pret ( /cam/noapte):
90 RONde la
Facilitati cazare
Loc de joaca pentru copiiBiliardAcces la bucatarieCramaFerma proprieFoisor in curteGradina/CurteGratarInternet prin cabluInternet wirelessSpalatorieLivingTransport autoParcareAccesul cu animalePing-PongRoom-ServiceSala de meseSanie cu caiSchimb valutarSemineuTerasaTV in living

Facilitati camere
Baie cu dusIncalzire centralaInternetTelevizor

Pensiunea noastra este situata chiar sub padure, unde se afla si un foisor de unde se poate admira intregul oras precum si imprejurimile acestuia la o distanta de doar 200m de centru si de drumul care duce spre Poiana Brasov. Va oferim numeroase modalitati de petrecerea timpului liber precum biliard, ping-pong, dartz, plimbari in aer liber cu bicicleta etc. Iar in timp ce dumneavoastra va bucurati de toate cele, copii se pot juca in locul special amenajat ce cuprinde leagane, balansoare si topogan.
Curtea pensiunii este una foarte spatioasa(permitand parcarea masinilor in incinta unitatii)si in acelasi timp si spectaculoasa fiind strabatuta de un rau ce se varsa intr-un mic laculet.
Sala de mese este dotata cu aparatura audio/vizual de ultima generatie, internet, semineu iar crama este extrem de primitoare fiin amenajata in stil rustic.
Atuul pensiunii noastre este amplasarea chiar in centrul naturii si in acelasi timp la o distanta foarte mica de centrul orasului.
Va asteptam sa va convingeti de frumusetea locului si de ospitalitatea gazdelor! ! !

Super Oferta:in timpul saptamanii la 2 zile de cazare, cea de a-3-a este la jumatate de pret;iar la 3 zile de cazare, cea de a-4-a este gratuita.

MAI MULTE IMAGINI CU CRISTINA

2 din 2 vizitatori recomanda aceasta pensiune. Recomandarea dvs? DA | NU
Comentarii (0) | Trimite eMail | Detalii

COMENTARII DESPRE CRISTINA

Nu exista nici un comentariu despre acest articol

PAREREA DVS. DESPRE CRISTINA

Click aici pentru a adauga un comentariu!