imagine Coliba Haiducului
5 camere
Date de contact:
PORANCEA GICA, 0747.114566
Ultima modificare: 16 Noi 2010
Localizare:
, Bran
Pret ( /cam/noapte):
70 RONde la
Facilitati cazare
Loc de joaca pentru copiiAcces la bucatarieFoisor in curteGradina/CurteGratarLivingParcareSala de meseSemineuTerasaTV in living

Facilitati camere
Baie cu dusFrigiderIncalzire centralaTelevizor

    Asezata intr-o zona retrasa- BRAN PESTERA - departe de zgomotul oraselor, pensiunea "Coliba Haiducului"  va ofera cazare in 5 camere  dotate cu  tv si incalzire centrala, dintre care 3 sunt dotate cu bai proprii, iar 2 au baile pe hol,fiind situata la 5 km de Castel.

    Mai sunt puse la dispozitia turistilor o bucatarie complet utilata, un living spatios, o sala de mese, curte si parcare.

   Construita in 2010 , pensiunea "Coliba Haiducului", ofera o imbinare de rustic si modern, atat in interior cat si in exterior;decorurile din piatra si lemn, in tonuri calde si placute, creaza o atmosfera intima si foarte primitoare.

   Pensiunea este clasificata la categoria de trei margarete, fiind dotata conform standardelor europene in vigoare. Capacitatea de cazare a pensiunii este de 10 locuri, in 5 camere duble, dotate cu tv si terase.

Coliba Haiducului dispune de un salon spatios, bucatarie si spatiu de luat masa complet utilate;gradina  include un foisor cu gratar in aer liber.

   De pe terasa camerei tale puteti admira peisajul montan :Masivul Bucegi, Piatra Craiului si Castelul Bran; Coliba Haiducului va sta la dispozitie tot timpul anului, intr-o zona de munte linistita cu aer proaspat si reconfortant. Pensiunea este pretabila pentru inchiriere in regim rezidential, precum si pentru weekend-uri si vacante.

   Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, se accepta animale, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, semineu, loc amenajat de joaca

Relatii la tel : 0747114566

MAI MULTE IMAGINI CU COLIBA HAIDUCULUI

0 din 2 vizitatori recomanda aceasta pensiune. Recomandarea dvs? DA | NU
Comentarii (0) | Trimite eMail | Detalii

COMENTARII DESPRE COLIBA HAIDUCULUI

Nu exista nici un comentariu despre acest articol

PAREREA DVS. DESPRE COLIBA HAIDUCULUI

Click aici pentru a adauga un comentariu!